[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Over Optiek Animo

Wie zijn wij
Garantie
Nieuws
In de pers
Contact
  
Handige links

Zorgverzekering
Bril passen
Aanmelden nieuwsbrief
  
Info

Sitemap
Algemene voorwaarden
Disclaimer & privacy
  
Copyright optiek-animo.nl
  
Uw Opticien aan Huis
Optiek Animo Zakelijk

Ook voor bedrijven is Optiek Animo de ideale oplossing. Wij komen bij de bedrijven op locatie voor een beeldschermbril voor de werknemers. Als werkgever bent u gebaat bij een laag ziekteverzuim, hoge productiviteit en tevreden medewerkers.

Werkwijze
U kunt contact met ons opnemen voor een afspraak of een opdrachtbon invullen via de website. Nadat de oogmeting ter plekke is gedaan wordt er besproken welke beeldschermglazen voor uw werknemer het beste zouden zijn. Er wordt rekening gehouden met de werkplekken en werkhouding waarin de werknemer de werkzaamheden verricht. Wij kunnen door deze werkwijze de beeldschermbril dan ook volledig op maat maken. Dit is een gigantisch voordeel van Optiek Animo Zakelijk. Uiteraard hebben wij een ruime in keuze in monturen voor uw werknemers.

Mobiele opticien
Een ander groot voordeel is dat wij mobiel zijn en op locatie komen bij uw bedrijf. Als werknemers binnen werktijd een opticien bezoeken voor een oogmeting en daarna daarna de bril afhalen dan kost dat uren kostbare tijd. Bij ons gaat dit proces veel sneller en u bespaart hierdoor dus tijd en geld!