[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Over Optiek Animo

Wie zijn wij
Garantie
Nieuws
In de pers
Contact
  
Handige links

Zorgverzekering
Bril passen
Aanmelden nieuwsbrief
  
Info

Sitemap
Algemene voorwaarden
Disclaimer & privacy
  
Copyright optiek-animo.nl
  
Uw Opticien aan Huis
De Leukste bril zoek je thuis uit!
Kinderbrillen
 
Optiek Animo is de specialist in kinderbrillen. Wij hebben er zelfs een apart onderdeel voor opgericht genaamd Kids & Teens Optiek. Veel kinderen en jong volwassenen vinden het lastig om een leuke bril uit te zoeken doordat de keuze vaak beperkt is. Bij ons is dat niet het geval! Wij hebben alleen al honderden monturen voor deze doelgroep. Dus iedereen....kids, tieners en jong volwassenen kunnen bij ons een fantastische bril uitzoeken.

KIDS & TEENS OPTIEK, OMDAT OOK KINDEREN SMAAK HEBBEN
Goed, ze zijn wat kleiner, hebben een hogere stem, zijn hier en daar wat onbesuisd, hebben een zekere bijsturing nodig en moeten nog heel veel leren. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze geen smaak hebben. Integendeel. Kinderen voelen feilloos aan wat ze wèl en wat ze niet mooi vinden. Ook als het gaat om de keuze van hun bril. En uiteindelijk zijn zij degenen die ermee het schoolplein op moeten...

DE WERELD VOLGENS KIDS & TEENS OPTIEK
In de wereld volgens Kids & Teens Optiek moeten kinderbrillen voldoen aan dezelfde voorwaarden als een bril voor een volwassene. Uw kind moet het model mooi vinden en het materiaal moet in de smaak vallen. De bril moet leuk zijn, spannend, uitdagend en flitsend, maar zeker niet kinderachtig. Fraai ontworpen met veel oog voor detail. Aangeboden in een zeer breed assortiment, met voor ieder wat wils.

EEN UITGEBREIDE COLLECTIE
Kids & Teens Optiek biedt een uitgebreide collectie kinderbrillen met een volwassen uitstraling. Dat betekent niet dat wij miniatuurversies van volwassen brillen brengen. Want kinderen hebben toch ook weer een geheel eigen esthetische smaak. Noem het onbevangen, luchtig, licht en met een vleugje humor. Een kindergezicht heeft trouwens ook andere verhoudingen dan dat van een volwassene en vraagt dus om totaal andere maatvoeringen.

'ONVERWOESTBAAR'
En dan is er de kwaliteit. Kinderen rennen, spelen, stoeien, hangen, vallen, springen en soms lijken ze zelfs te denken dat ze kunnen vliegen. Hun bril komt kortom nog wel eens in de verdrukking en moet dus oersterk zijn en tòch flexibel. Maar dat hoeft in de optiek van Kids & Teens Optiek niet te betekenen dat een kinderbril vervaardigd moet zijn van 'gevlochten betonijzer'. Met de moderne materialen en technieken kunnen we juist hele elegante en esthetisch fraaie kinderbrillen bieden die schier onverwoestbaar zijn.Neem eens een kijkje op onze speciale website voor kids en teens: