[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Carintreggeland is een organisatie voor wonen, welzijn en zorg. Wij stellen mensen in staat de kwaliteit van hun bestaan zoveel mogelijk te verbeteren of zo te houden. Belangrijk is dat zij daarbij zelf de regie voeren.

Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en maatschappelijk werk tot welzijnsactiviteiten voor ouderen en personenalarmering. Maar natuurlijk ook thuiszorg, dagverzorging, kortdurende opname en bemiddeling voor huishoudelijke hulp. Verder leveren wij verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg.

Bedrijfscode
Carintreggeland is een innovatieve organisatie en een maatschappelijk ondernemer. Onze organisatie moet helder en inzichtelijk zijn voor iedereen. Een bedrijfscode helpt daarbij. In onze bedrijfscode staan onze missie, visie, waarden en normen. Voor onze medewerkers (zowel personeelsleden als vrijwilligers) zijn de bedrijfs- en gedragsregels op papier gezet.

Meer informatie over Carintreggeland vindt u op de website http://www.carintreggeland.nl/
Optiek Animo en Leveste Care zijn een samenwerking aangegaan. Leveste Care biedt wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen en chronisch zieken, bij ons of bij u thuis. Onze medewerkers hebben veel kennis en ervaring, dat uit zich in vakmanschap. Samen werken we aan het leveren van een goede kwaliteit van onze zorg, behandelingen en services.
Klopt het allemaal, dan voelt u als cliënt zich prettig en ervaart u uw beperkingen minder.

Goede zorg, behandeling en begeleiding
Goede zorg begint met goed contact. Samen met u en uw naasten stemmen we de zorg af op uw leefstijl, wensen en mogelijkheden. Zodat u de zorg en behandeling krijgt die bij u past.

We houden de kwaliteit van onze zorg en dienstverlening hoog door:

*de zorg af te stemmen op uw wensen
*een persoonlijk zorgleefplan
*één centraal aanspreekpunt voor elke cliënt: de zorgcoördinator
*wisselwerking tussen medewerkers en cliënt
*steeds in te spelen op veranderingen
*een adequaat kwaliteitssysteem

Meer informatie over Leveste Care vindt u op de website http://www.levestecare.nl
  
Over Optiek Animo

Wie zijn wij
Garantie
Nieuws
In de pers
Contact
  
Handige links

Zorgverzekering
Bril passen
Aanmelden nieuwsbrief
  
Info

Sitemap
Algemene voorwaarden
Disclaimer & privacy
  
Copyright optiek-animo.nl
  
Uw Opticien aan Huis
Optiek Animo is een samenwerking aangegaan met Trivium Meulenbelt Zorg. Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1100 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcomplexen en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding, personenalarmering en huishoudelijke zorg. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.


Meer informatie over Trivium Meulenbelt Zorg vindt u op de website http://www.triviummeulenbeltzorg.nl
Optiek Animo zit in het servicepakket van Carinova. Het servicepakket van Carinova staat voor gemak en comfort aan huis en daar maakt Optiek Animo dus deel van uit. Leden van servicepakket van Carinova kunnen een beroep op ons doen zodat men kan profiteren van professionele oogzorg aan huis. Leden van het Carinova servicepakket krijgen tevens een aantrekkelijke korting van 15% op het aankoopbedrag bij aanschaf een nieuwe bril en/of glazen.

Carinova staat voor kwaliteit van zorg en behandeling, een professionele werkomgeving en een betrouwbare partner.

* Voor cliënten staat Carinova voor goede, kleinschalige wijkgerichte zorg en behandeling dicht bij hen in de buurt.
* Voor medewerkers staat Carinova voor professionaliteit, verantwoordelijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden.
* Voor gemeenten en zorgverzekeraars staat Carinova voor goede kwaliteit tegen een scherpe prijs
* Voor verwijzers maken wij doorverwijzing zo eenvoudig en laagdrempelig mogelijk.

Carinova heeft als kernkwaliteit van, de duurzame verbondenheid met de lokale gemeenschap. Carinova is van en voor de mensen in de buurten, gemeenten en regio. Daarnaast maakt het Carinova uniek dat zij integrale, zo thuis mogelijke zorg en behandeling bieden in hun werkgebied. Weinig organisaties kunnen dat op die manier.

Omdat Carinova de verbondenheid met de lokale en regionale gemeenschap hoog in het vaandel heeft is een samenwerking tussen Optiek Animo en Carinova ideaal. Onze idealen sluiten perfect op elkaar aan en de clienten van Carinova kunnen dus mee profiteren van de oogzorg aan huis van Optiek Animo.

Voor meer informatie over Carinova kunt u kijken op www.carinova.nl
Optiek Animo is er trots op dat er een samenwerking is met de Saxenburgh Groep. Optiek Animo houdt zittingsdagen in de vestigingen van de Saxenburg Groep en uiteraard kunnen de bewoners ook gewoon op ieder moment een afspraak maken voor een oogmeting.

Binnen de Saxenburgh Groep staat de mens in zijn omgeving centraal. Daarbij ligt het accent op gezondheid, wonen, welzijn en het verlenen van de best mogelijke medische zorg.

Onder het motto "Zorg dichterbij beter" brengt de Saxenburg Groep deze zorg zo dicht mogelijk bij bij de mensen in de buurt. De producten en diensten zijn afgestemd op de behoeften van de inwoners van het verzorgingsgebied. Hierbij nemen basisziekenhuiszorg en ouderenzorg de belangrijkste plaats in.

De oogzorg aan huis van Optiek Animo past hier prima bij en beide partijen zijn dan ook zeer content met de samenwerking.

Meer info over de Saxenburg Groep kunt u vinden op www.sxb.nl
  
Samenwerkingen
Optiek Animo werkt samen met Thuiszorg Diensten Centrale (TDC). TDC is een thuiszorgorganisatie die net als Optiek Animo haar cliënten graag wat extra’s biedt. Zo krijgen alle cliënten van TDC de cliëntenpas van TDC, waarmee ze extra korting en service kunnen krijgen bij organisaties waar TDC mee samenwerkt. Cliënten van TDC krijgen op vertoon van de pas bij Optiek Animo 10% korting.
TDC houdt in Dedemsvaart en Hardenberg wekelijks inloopspreekuur.

Inloopspreekuur
Hardenberg, Locatie: In de Ouderenwinkel aan de Kollergang 9a (achter de Gamma) - Tijdstip: Iedere donderdag van 13.30 - 16.00
Dedemsvaart, Locatie: In het voormalige Vechtdalcollege aan de Langewijk 43  - Tijdstip: Iedere woensdag van 9.30 - 12.00

Als u vragen heeft over zorg en alles wat daarbij komt kijken, belt u dan met het zorgloket van TDC. U wordt te woord gestaan door ervaren zorgmedewerkers die u kunnen helpen bij allerlei vragen over de zorg. Ook als u direct zorg nodig heeft kunt u het zorgloket bellen, TDC heeft geen wachtlijst!

De voordelen van TDC in het kort:
· Vaste deskundige medewerkers in een klein team
· Direct contact met de leidinggevende
· Goed overleg met u en eventuele andere hulpverleners
· Vriendelijkheid, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid

Meer informatie over TDC vindt u op de website www.tdczorg.nl