[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Over Optiek Animo

Wie zijn wij
Garantie
Acties
Nieuws
In de pers
Contact
  
Handige tools

Zorgvoordeel berekenen
Online bril passen
Aanmelden nieuwsbrief
Mobiele website
Download de app
Info

Sitemap
Algemene voorwaarden
Disclaimer & privacy
  
Copyright optiek-animo.nl
  
Volg ons!
Uw Opticien aan Huis
Voor wie

Voor iedereen!
Optiek Animo bezoekt in principe iedereen -jong en oud-, die graag een oogmeting wil in de eigen vertrouwde thuisomgeving.

Ouderen en mensen die minder mobiel zijn
De specialisatie van Optiek Animo ligt bij mensen die wonen in een verzorgings-of verpleeghuis. Ook mensen die slecht ter been zijn of in een aanleunwoning wonen behoren tot de doelgroep. Dankzij de modernste apparatuur is het ook mogelijk om bedlegerige mensen te meten, mensen die minder mobiel zijn of mensen die zelf niet in staat zijn om goed aan te geven, welke glazen beter of slechter kijken. Dit komt omdat de draagbare autorefractometer ook objectief al een zeer betrouwbare brilsterkte kan meten.


Drukke agenda of rustige oogmeting in thuissituatie?
Natuurlijk is Optiek Animo er ook voor mensen die een drukke agenda hebben of gewoon geen zin hebben om naar de winkel te gaan. Tevens is Optiek Animo er voor mensen die het prettiger vinden om in de thuissituatie rustig gemeten te worden en alle tijd willen hebben om, bijvoorbeeld samen met een familielid of kennis, een mooi montuur te kiezen.
Aangezien de klanten van Optiek Animo zeer verschillend zijn, hebben wij de collectie van onze monturen hierop aangepast. In de uitgebreide collectie vindt u moderne en klassieke monturen. Door de steeds wisselende collectie zijn de monturen altijd nieuw en van deze tijd.