[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Wij berekenen geen voorrijkosten

Wij declareren rechtstreeks via de zorgverzekering

Een deskundige oogmeting in uw eigen omgeving

1 jaar kwaliteitsgarantie

U kunt betalen via pin, op rekening of contant
  
De oogmeting is geheel gratis

De opticiens zijn gediplomeerd

Altijd honderden monturen aanwezig

Kleine reparaties aan huis zijn gratis

Lid van CvZO
Over Optiek Animo

Wie zijn wij
Garantie
Nieuws
In de pers
Contact
  
Handige links

Zorgverzekering
Bril passen
Aanmelden nieuwsbrief
  
Info

Sitemap
Algemene voorwaarden
Disclaimer & privacy
  
Copyright optiek-animo.nl
  
Uw Opticien aan Huis
De voordelen van Optiek Animo
De werkwijze van Optiek Animo
 
Iedereen kan terecht bij de opticien aan huis. U kunt heel eenvoudig een afspraak maken in onze online agenda maar bellen of e-mailen kan uiteraard ook. De opticien komt aan huis met honderden monturen, van huiscollectie tot merkbrillen, wij bieden dus een zeer ruime keuze!

Wij werken met een digitaal oogmeetprogamma en de ultramoderne autorefractometer van Nidek. Met deze apparatuur kunnen uw ogen met de grootste precisie worden gemeten. Als u een keuze heeft gemaakt voor een nieuw montuur wordt er een vervolgafspraak gemaakt om de bril af te leveren en af te passen zodat uw nieuwe bril perfect zit. Door onze AGB-code kunnen wij rechtstreeks declareren bij het ziekenfonds en brengen wij de eventuele brilvergoeding direct in mindering op de factuur.

  
Het gezicht van....
 
Optiek Animo is een mobiele opticien. Alles wat bij een reguliere opticien gebeurd, doen wij bij u thuis. Wij werken in de regio Overijssel en Drenthe. Anita Post van Optiek Animo is sinds 2013 opticien aan huis en zij heeft in totaal ruim 12 jaar ervaring in de optiekbranche. Wij komen niet alleen bij onze klanten aan huis maar ook in verzorgingshuizen en bij bedrijven. Optiek Animo is aangesloten bij het CvZO (Collectief van Zelfstandig Opticiens).